EXTRANJERIA: CATALOGO DE OCUPACIONES 2º TRIMESTRE 2010

Estimado/a compañero/aEl INEM ha publicado el Catálogo de Ocupaciones de Difícil Cobetura correspondiente al segundo trimestre del año 2010

Esperando que la información sea de vuestro interés, recibe un cordial saludo.

Fdo. Ricardo Gabaldón Gabaldón

Presidente

PARA ACCEDER A LA INFORMACIÓN PINCHE AQUÍ,


Colegio Oficial de Graduados Sociales de Valencia
Grabador Esteve, 4 – 1ª
46004 Valencia
Telf..: 963 529 500 – Fax.: 963 515 744
www.cograsova.es
colegio@cograsova.es
 

 

Estimat/da company/a

L’INEM ha publicat el Catàleg d’Ocupacions de Difícil Cobetura corresponent al segon trimestre de l’any 2010.


Esperant que la informació siga del vostre interés, rep un cordial salutació.


Fdo. Ricardo Gabaldón Gabaldón
President
PER A ACCEDIR A LA INFORMACIÓ PUNXE ACÍ,

_____________________________

Excm. Col·legi Oficial de Graduats Socials de València
Gravador Esteve, 4-1ª
46004 – VALÈNCIA
Tel.: 963529500
Fax: 963515744
www.cograsova.es
colegio@cograsova.es

La informació inclosa en el present correu electrònic és CONFIDENCIAL, sent per a l’ús exclusiu del destinatari abans mencionat. Si vosté rep este missatge i no és el destinatari assenyalat li informem que està prohibida qualsevol utilització del mateix i li preguem que ens ho notifique immediatament i ens ho torne a la adreça abans mencionada.
En la mesura que l’enviament d’este missatge de correu electrònic es derive de les relacions professionals del  Excm. Col·legi Oficial de Graduats Socials de València amb vosté, li informem que tractarem automatitzadament i de manera confidencial la seua adreça de correu electrònic, així com la resta de les dades de caràcter personal que ens facilite o ens siguen cedits per un tercer (els habitualment inclosos en una targeta de visita), en un fitxer de què Excm. Col·legi Oficial de Graduats Socials de València és titular i responsable, amb la finalitat de gestionar l’agenda de contactes dels nostres empleats, becaris i personal extern al servici de la companyia amb centre de treball en els locals d’esta, per a l’enviament de comunicacions professionals i/o personals Vosté consent el tractament de les esmentades dades per a estos fins, podent exercitar els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició en Excm. Col·legi Oficial de Graduats Socials de València , C/ Gravador Esteve, 4 – 1a, 46004 València.
Si no desitja rebre més comunicacions envie un mail a:   mailto:informatica@cograsova.es?subject=baja_correo