EXTRANJERIA: TURNO DE CASOS PUNTUALES

Pagina nueva 1

 

Estimados compañeros/asPor medio de la presente os participamos que el Colegio va a crear un Turno de Casos Puntuales de Extranjería, para atender  todas aquellas cuestiones que, puntualmente, y sobre esta materia, tengan su entrada en el Colegio y requieran de la atención de un profesional.

Todos aquellos colegiados, que, teniendo experiencia en trámites de extranjería, deseen formar parte de este Turno, deben de remitir un e-mail a la siguiente dirección de correo electrónico:  extranjeria@cograsova.es, con su nombre y apellidos, e-mail , dirección, y número de  teléfono .

Por riguroso orden de registro de entrada se elaborará el listado de profesionales a quienes se les irán asignando sucesivamente los asuntos que tengan entrada en el Colegio sobre esta materia.

Esperando que sea de vuestro interés, recibid un cordial saludo.

 

Fdo. Ricardo Gabaldón Gabaldón

Presidente


Colegio Oficial de Graduados Sociales de Valencia
Grabador Esteve, 4 – 1ª
46004 Valencia
Telf..: 963 529 500 – Fax.: 963 515 744
www.cograsova.es
colegio@cograsova.es

Estimats companys/es,


Per la present  vos participem que el Col·legi crearà un Torn de Casos Puntuals d’Estrangeria, per a atendre totes aquelles qüestions que, puntualment, i sobre esta matèria, tinguen la seua entrada en el Col·legi i requerisquen de l’atenció d’un professional.


Tots aquells col·legiats, que, tenint experiència en tràmits d’estrangeria, desitgen formar part d’este Torn, deuen remetre un e-mail a la següent adreça de correu electrònic: extranjeria@cograsova.es, amb el seu nom i cognoms, e-mail , adreça, i número de telèfon .


Per rigorós orde de registre d’entrada s’elaborarà el llistat de professionals als que se’ls aniran assignant successivament els assumptes que tinguen entrada en el Col·legi sobre esta matèria.
Esperant que siga del vostre interés, rebeu salutacions cordials


Fdo. Ricardo Gabaldón Gabaldón
President

_____________________________

Excm. Col·legi Oficial de Graduats Socials de València
Gravador Esteve, 4-1ª
46004 – VALÈNCIA
Tel.: 963529500
Fax: 963515744
www.cograsova.es
colegio@cograsova.es

La informació inclosa en el present correu electrònic és CONFIDENCIAL, sent per a l’ús exclusiu del destinatari abans mencionat. Si vosté rep este missatge i no és el destinatari assenyalat li informem que està prohibida qualsevol utilització del mateix i li preguem que ens ho notifique immediatament i ens ho torne a la adreça abans mencionada.
En la mesura que l’enviament d’este missatge de correu electrònic es derive de les relacions professionals del  Excm. Col·legi Oficial de Graduats Socials de València amb vosté, li informem que tractarem automatitzadament i de manera confidencial la seua adreça de correu electrònic, així com la resta de les dades de caràcter personal que ens facilite o ens siguen cedits per un tercer (els habitualment inclosos en una targeta de visita), en un fitxer de què Excm. Col·legi Oficial de Graduats Socials de València és titular i responsable, amb la finalitat de gestionar l’agenda de contactes dels nostres empleats, becaris i personal extern al servici de la companyia amb centre de treball en els locals d’esta, per a l’enviament de comunicacions professionals i/o personals Vosté consent el tractament de les esmentades dades per a estos fins, podent exercitar els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició en Excm. Col·legi Oficial de Graduats Socials de València , C/ Gravador Esteve, 4 – 1a, 46004 València.
Si no desitja rebre més comunicacions envie un mail a:   mailto:informatica@cograsova.es?subject=baja_correo