NOTICIAS DE INTERÉS 13 DE MARZO DE 2024/ NOTÍCIES D’INTERÉS 13 DE MARÇ DE 2024

 

Noticias de interés _13/03/24

INSS: Criterio 5/2024 Complemento por maternidad por aportación demográfica. Hombres

INSS: Criteri 5/2024 Complement per maternitat per aportació demogràfica. Homes

Adjuntamos el criterio de gestión nº 5/2024 que ha emitido la Subdirección General de Ordenación y Asistencia Jurídica del Instituto Nacional de la Seguridad Social con fecha 8 de marzo de 2024.

Dicho criterio trata sobre el reconocimiento a los hombres del complemento por maternidad por aportación demográfica previsto en el artículo 60 del texto refundido de la Ley General de la Seguridad Social, aprobado por Real Decreto-legislativo 8/2015, de 30 de octubre (TRLGSS), en la redacción original dada por el TRLGSS.
CRITERIO   

Adjuntem el criteri de gestió núm. 5/2024 que ha emés la Subdirecció General d’Ordenació i Assistència Jurídica de l’Institut Nacional de la Seguretat Social amb data 8 de març de 2024.

Este criteri tracta sobre el reconeixement als homes del complement per maternitat per aportació demogràfica previst en l’article 60 del text refós de la Llei General de la Seguretat Social, aprovat per Reial decret-legislatiu 8/2015, de 30 d’octubre (TRLGSS), en la redacció original donada pel TRLGSS.

EXTRANJERÍA: Sobre la presentación de recursos en la plataforma Mercurio.

ESTRANGERIA: Sobre la presentació de recursos en la plataforma Mercuri.

 Desde la Oficina de Extranjería de Valencia nos informan que, aunque ya se ha puesto en marcha la posibilidad de presentar ya recursos de manera telemática a través de MERCURIO, se ha  aprobado un periodo transitorio hasta el 1 de Abril en el que no se va a rechazar presentaciones de los recursos por RED SARA (registro electrónico común).

A partir de esa fecha este trámite presentado electrónicamente deberá ser presentado necesariamente por MERCURIO.

 Des de l’Oficina d’Estrangeria de València ens informen que, encara que ja s’ha posat en marxa la possibilitat de presentar ja recursos de manera telemàtica a través de MERCURIO, s’ha aprovat un període transitori fins a l’1 d’Abril en el qual no es rebutjarà presentacions dels recursos per RED SARA (registre electrònic comú).

A partir d’eixa data este tràmit presentat electrònicament haurà de ser presentat necessàriament per MERCURIO.