NOTICIAS DE INTERÉS 13 DE FEBRERO DE 2024/ NOTÍCIES D’INTERÉS 13 DE FEBRER DE 2024

Noticias de interés _13/02//24

CONTACTO CON LA INSPECCION DE TRABAJO DE VALENCIA

CONTACTE AMB LA INSPECCIÓ DE TREBALL DE VALÈNCIA

La Inspección de Trabajo de Valencia ha facilitado a esta Corporación Profesional, datos profesionales de Inspectores y Subinspectores de Trabajo y Seguridad Social.

Si algún colegiado o colegiada, por algún expediente en concreto, desea ponerse en contacto con algún Inspector o Subinspector de Trabajo, puede contactar con el Colegio remitiendo un email a colegio@cograsova.es justificando el motivo por el que necesita contactar con los mismos.

Les recordamos que dichos datos son estrictamente profesionales, así como el uso de las mismos.

 

La Inspecció de Treball de València ha facilitat a esta Corporació Professional, dades professionals d’Inspectors i Sotsinspectors de Treball i Seguretat Social.

Si algun col·legiat o col·legiada, per algun expedient en concret, desitja posar-se en contacte amb algun Inspector o Sotsinspector de Treball, pot contactar amb el Col·legi remetent un email a colegio@cograsova.es  justificant el motiu pel qual necessita contactar amb estos.

Els recordem que estes dades són estrictament professionals, així com l’ús de les mateixos.

PLATAFORMA BUROLEGIS: (Certificaciones de contenido, burofax..)

PLATAFORMA BUROLEGIS: (Certificacions de contingut, burofax..)

El Colegio, ha suscrito un convenio de colaboración con Factory Net Augusta y Box Hill Inversiones y Servicios, con el fin de proporcionar a todos los colegiados/as un servicio de comunicaciones telemáticas certificadas, eficaces y de calidad.

Se podrán remitir e-amils, SMS con certificación del emisor, del receptor, del contenido, del momento de la recepción e incluso, del momento exacto de apertura de los mismos.

El acceso a la plataforma burolegis, se realizará a través del siguiente enlace:

https://www.cograsova.es/plataforma-burolegis/

El Col·legi, ha subscrit un conveni de colaboralció amb Factory Net Augusta i Box Hill Inversiones i Servicios, amb la finalitat de proporcionar a tots els  col.legiats/des un servei de comunicacions telemàtiques certificades, eficaces i de qualitat.

Es podran remetre e-mails, SMS amb certificació de l’emissor, del receptor, del contingut, del moment de la recepció i fins i tot, del moment exacte d’obertura d’estos.

L’accés a la plataforma burolegis, es realitzarà a través del següent enllaç: 

https://www.cograsova.es/plataforma-burolegis/

 

GRABACIÓN/MATERIAL JORNADAS

GRAVACIÓ/MATERIAL JORNADES

Jornada

RETRIBUCIÓN EN ESPECIE POR EL USO DE VEHÍCULOS
12 de febrero de 2024
32,67€ (IVA incluido) Graduados Sociales colegiados y empleados
65,34€ (IVA incluido) no colegiados
 

PINCHA AQUI PARA ACCEDER A LA TIENDA VIRTUAL (Area Formación)

Jornada
RETRIBUCIÓ EN ESPÈCIE PER L’ÚS DE VEHICLES
12 de febrer de 2024
32,67€ (IVA inclòs) Graduats Socials col·legiats i empleats
65,34€ (IVA inclòs) no col·legiats

 

 Aranzadi Obsequio Webinar «¿Cómo impactará en 2024 la jurisprudencia reciente sobre gestión de RRHH y procedimiento administrativo? y dossier de resumen de sentencias

Aranzadi Obsequi Seminari web «Com impactarà en 2024 la jurisprudència recent sobre gestió de RH i procediment administratiu? i dossier de resum de sentències

Adjuntamos enlace a la Webinar, así como a las sentencias cortesía de Aranzadi

A través del enlace de VIMEO, y con la clave que indicamos a continuación, pueden ver la grabación de la Webinar del pasado miércoles, 31 de enero, bajo el título ¿Cómo impactará en 2024 la jurisprudencia reciente sobre gestión de RRHH y procedimiento administrativo? que contó con Antonio Sempere, Magistrado del Tribunal Supremo desde 2014 y Catedrático de Universidad y Miguel Ángel Ruiz López, Doctor en Derecho, Máster en Prácticas Jurídicas y Letrado del Gabinete Técnico del Tribunal Supremo.

LINK: https://vimeo.com/908288764
CONTRASEÑA: WebinarClubMiercoles-01-24

 SENTENCIAS  

Adjuntem enllaç a la Seminari web, així com a les sentències cortesia de Aranzadi

A través de l’enllaç de VIMEO, i amb la clau que indiquem a continuació, poden veure la gravació de la Seminari web del passat dimecres, 31 de gener, sota el títol Com impactarà en 2024 la jurisprudència recent sobre gestió de RH i procediment administratiu? que va comptar amb Antonio Sempere, Magistrat del Tribunal Suprem des de 2014 i Catedràtic d’Universitat i Miguel Ángel Ruiz López, Doctor en Dret, Màster en Pràctiques Jurídiques i Lletrat del Gabinet Tècnic del Tribunal Suprem.
 

CEOE: INFORME 2-2024 MERCADO LABORAL Y NEGOCIACIÓN COLECTIVA

CEOE: INFORME 2-2024 MERCAT LABORAL I NEGOCIACIÓ COL·LECTIVA

Remitimos el Informe 2/2024 sobre mercado laboral y negociación colectiva, que elaboran mensualmente desde el Departamento de Empleo, Diversidad y Protección Social de la CEOE.

Remetem l’Informe 2/2024 sobre mercat laboral i negociació col·lectiva, que elaboren mensualment des del Departament d’Ocupació, Diversitat i Protecció Social de la CEOE.
INFORME CEOE